Nieuwe simpele geest

Laat even wat van je horen als nieuw lid.

Plaats reactie
Gast

Nieuwe simpele geest

Bericht door Gast » 27-05-2019 22:13

Jeetje, dit is al de 3e keer dat ik helemaal overnieuw moet beginnen. Waarom is er geen simpele, duidelijke handleiding voor hoe dit forum werkt?
Ik klikte maar eens op "NewTopic" (zouden ze het interessant vinden om Engels te gebruiken i.p.v. normaal Nederlands?). Hier probeerde ik een 'emoticon' te plaatsen door er op te klikken maar oh jee; een foutmelding en alle tekst weg. Dat doe ik dus niet meer.
Vervolgens probeerde ik een foto van mezelf te slepen naar "Voeg een foto toe.". Doe cik ook niet meer. Weer de hele tekst weg.

Ter zake;
Ik woon op een schip en heb de laatste tijd wat mini-orchideeën aangeschaft en een gespecialiseerd Nederlands (nou ja, niet geheel Nederlandstalig) forum lijkt me een goede plek om wijzer te worden m.b.t. orchideeën.

En nu eens kijken of het me lukt om dit bericht geplaatst te krijgen. Zo niet, dan geef ik het op.

Bindi
Berichten: 1598
Lid geworden op: 12-03-2017 19:05

Bericht door Bindi » 28-05-2019 20:16

Welkom Gerard.
Misschien een foutje ergens ingeslopen, forum werkt normaal gesproken prima.
Als je vragen hebt over je orchideeen, kun je een topic hier over aan maken.
Groetjes, Bindi


Kijk ook eens op mijn website: http://www.inlakechalakin.nl

Patrick
Site Admin
Berichten: 467
Lid geworden op: 02-12-2015 18:41

Bericht door Patrick » 28-05-2019 20:23

Welkom Gerard!

Mag ik vragen welke browser jij gebruikt? Ik gebruik chrome, op mn apple safari en ik herken je "moeilijkheden" niet....
Vriendelijke groet,

Patrick

Gast

Soort 'browser'.

Bericht door Gast » 28-05-2019 21:22

Patrick schreef:Welkom Gerard!

Mag ik vragen welke browser jij gebruikt?
Uiteraard. IK werk middels een Raspberry Pi met als bestureingssysateem "RISC" en de browsaer "NetSurf". Hewt zal je allewmaal wel niet veel zeggen maar ik ben al tientallen jaren met de gebruiksvriendelijkheid van "RISC" verwend en mijd privacyschendende firmaproducten.
Ik gebruik chrome, op mn apple safari en ik herken je "moeilijkheden" niet....
Ook Apple is zeer gebruiksvriendelijk en zou m-n 1e keus zijn na "RISC"; hoewel de houding van Apple mee weer niet aanstaat.
Terzake; een webstek zou zo moeten zijn dat geen enkele 'browser' daar problemen mee heeft maar meestal test men alleen aan de hand van enkele meest gebruikte 'browsers'.

Patrick
Site Admin
Berichten: 467
Lid geworden op: 02-12-2015 18:41

Bericht door Patrick » 28-05-2019 21:35

Netsurf is idd niet bekend en heeft waarschijnlijk beperkingen in scripttoepassingen. Vaak willen kleinere partijen niet meegaan (vanwege kosten) in licenties. Aan die gebreken en tekortkomingen kan ik helaas niets veranderen.

Maar ik hoop dat je alsnog je weg hier weet te vinden en je kennis met ons wilt delen en dat jij hier op een leuke manier kennis kan opdoen.
Vriendelijke groet,

Patrick

Plaats reactie