Cattleya duvenii

Barkeria, Brassavola, Broughtonia, Cattleya, Caularthron, Encyclia, Epidendrum, Laelia, Rhyncolaelia, Schomburgkia, Sophronitis
Plaats reactie
Bindi
Berichten: 1610
Lid geworden op: 12-03-2017 19:05

Cattleya duvenii

Bericht door Bindi » 04-11-2019 08:15

Eindelijk gaat dit schitterende plantje weer eens bloeien, dit is dacht ik de eerste keer dat ik hier woon dat de plant weer eens bloemen gaat geven, er zijn er al 2 open en de 3e is ook bijna open.
De bloemen zijn prachtig gespikkeld en een foto ga ik zeker van de plant en bloemen maken, als de laatste bloem ook open is, wat ik erg leuk vind van deze plant is dat de bloemen direct al mooi van kleur zijn tijdens het open gaan, dus niet een paar dagen dat je eindelijk de kleur ziet wat de plant behoord te hebben.
Deze plant word niet veel gehouden. Ik zelf heb deze plant al enkele jaren in mijn bestand staan.
Groetjes, Bindi


Kijk ook eens op mijn website: http://www.inlakechalakin.nl

Bindi
Berichten: 1610
Lid geworden op: 12-03-2017 19:05

Re: Cattleya duvenii

Bericht door Bindi » 14-11-2019 07:33

Sorry, ik heb helaas geen foto kunnen maken van de plant en bloemen, best raar gegaan, had de plant op de kast gezet en had het erg druk die dag, gevolg plant totaal vergeten. de volgende dag waren de bloemen in elkaar geklapt. vond het niet mooi genoeg meer om er nou een foto van te maken.
Ik zal een foto van uit mijn foto bestand op zoeken van deze plant en deze posten. zo kunnen jullie toch de bloemen zien, blijft het zelfde als hoe hij nu gebloeit heeft :)
Groetjes, Bindi


Kijk ook eens op mijn website: http://www.inlakechalakin.nl

Plaats reactie