Pagina 1 van 1

Nieuwe simpele geest

Geplaatst: 27-05-2019 22:13
door Gast

Geplaatst: 28-05-2019 20:16
door Bindi
Welkom Gerard.
Misschien een foutje ergens ingeslopen, forum werkt normaal gesproken prima.
Als je vragen hebt over je orchideeen, kun je een topic hier over aan maken.

Geplaatst: 28-05-2019 20:23
door Patrick
Welkom Gerard!

Mag ik vragen welke browser jij gebruikt? Ik gebruik chrome, op mn apple safari en ik herken je "moeilijkheden" niet....

Geplaatst: 28-05-2019 21:22
door Gast
"Patrick" schreef:Welkom Gerard!

Mag ik vragen welke browser jij gebruikt?
Uiteraard. IK werk middels een Raspberry Pi met als bestureingssysateem "RISC" en de browsaer "NetSurf". Hewt zal je allewmaal wel niet veel zeggen maar ik ben al tientallen jaren met de gebruiksvriendelijkheid van "RISC" verwend en mijd privacyschendende firmaproducten.
Ik gebruik chrome, op mn apple safari en ik herken je "moeilijkheden" niet....
Ook Apple is zeer gebruiksvriendelijk en zou m-n 1e keus zijn na "RISC"; hoewel de houding van Apple mee weer niet aanstaat.
Terzake; een webstek zou zo moeten zijn dat geen enkele \browser\ daar problemen mee heeft maar meestal test men alleen aan de hand van enkele meest gebruikte \browsers\.

Geplaatst: 28-05-2019 21:35
door Patrick
Netsurf is idd niet bekend en heeft waarschijnlijk beperkingen in scripttoepassingen. Vaak willen kleinere partijen niet meegaan (vanwege kosten) in licenties. Aan die gebreken en tekortkomingen kan ik helaas niets veranderen.

Maar ik hoop dat je alsnog je weg hier weet te vinden en je kennis met ons wilt delen en dat jij hier op een leuke manier kennis kan opdoen.